árnyék gombnyomásra

Redőnymotor megoldások

redőnymotor -kepx1Nyújtson többet redőnye a Somfy redőnymotorokkal!

Nyerjen időt!

Az emberek ritkán gondolják végig, mennyi időt vesztenek el nap mint nap a redőnyök állandó fel- és lehúzogatásával. A redőnyök motorizálásával évente 60 órát takarít meg!

Több kényelem!

Gombnyomásra nyitja és zárja redőnyeit: egy szinten akár egyszerre is tudja működtetni redőnyeit. A redőnyöket egyenként és csoportosan, valamint előre beprogramozott idő szerint automatikusan mozgatja. Programozza be kedvenc redőnyállását: szeretne természetes fényekkel hangulatos világítást? Egy gombnyomásra beállíthatja az előre beprogramozott redőnypozíciót.

Több biztonság!

Soha többé nem kell azon tűnődni, hogy vajon illetéktelenek megrongálják-e a redőnyöket és behatolnak lakásába, amíg távol van otthonától. Amit tennie kell, az csak egy gombnyomás! Megvédi a betörések ellen ha a redőnyöket redőnymotorral és feltolásgátlóval szerelik fel. Kiválasztott, interferenciáktól mentes frekvencia. A 433,42 MHz-re beállított, szűk sávszélesség megvédi a vevőt minden interferenciától, még a hifi berendezésekétől is, melyek frekvenciája általában 863 és 865 MHz között van.

Több energiatakarékosság!

redőnymotor -kepx4A motoros redőnyök télen 15-20 %-kal csökkentik a hőveszteséget, nyáron pedig megvédik lakása bútorait és virágait a káros, tűző napsugaraktól.

A vezeték nélküli megoldás:

A Radio Technology Somfy™ rádiós vezérlésű rendszernél csak a redőnymotort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem- és komfortérzetet nyújt.

Hogyan is működik?

A redőnymotort a redőnytengelybe helyezik el. A motor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a rádiós adókkal pl. távirányítóval. A távirányítón a FEL-STOP-LE gombok megnyomásával adja ki a mozgatási parancsot a motornak. A rádiós vezérléssel bármikor, utólag is automatizálhatja árnyékolóját.

redőnymotor -big1

Egy távirányítóval egyszerre vagy külön-külön is mozgathatja a redőnyöket, a napellenzőt, a belső árnyékolókat, valamint a kert- és garázskaput is.

A Somfy minden esetben megoldást nyújt. A Somfy redőnymotorokat nemcsak újonnan épülő házak árnyékolóiba, hanem utólagosan már meglévő rendszerekbe is be lehet építeni. A Somfy motorok minden típusú árnyékoló, napellenző, redőny, kert- és garázskapu mozgatását megoldják.